Over ons

Trekatex Textile Solutions is een groothandel in Indoor- & Outdoor stoffen en wij leveren aan bedrijven in o.a. de kussens & matrassen-, meubel-, tuinmeubel-, zonwering-, boten-, office- en projectindustrie.

Met de hoogwaardige stoffen uit onze Sunproof®-collectie specialiseren wij ons sterk in de levering van Outdoor-stoffen, welke we sinds vele jaren naar volle tevredenheid aan onze klanten leveren. Daarnaast hebben we in ons assortiment mooie produkten voor de indoor-, office- & projectindustrie alsmede een kunstleer-collectie.

Al onze leveringen vinden plaats vanuit ons centrale magazijn te Tilburg (NL), waardoor we de volledige controle hebben over de kwaliteit van de stoffen die we verzenden naar onze klanten en wij u een constante kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast werken we samen met partners die de lokale productieprocessen nauwlettend opvolgen. Kortom: kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons!

Bent u op zoek naar een specifieke stof? Hierin ligt onze kracht!
Neem contact met ons op via info@trekatex.com of het contactformulier op de contact-pagina van deze website en wij helpen u eerlijk en betrouwbaar verder.

Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen in het assortiment op deze website, om zo een eerste goede indruk van onze stoffen te krijgen. Uiteraard sturen wij u bij interesse graag ons stalen-materiaal op, zodat u de stoffen werkelijk kan voelen en ervaren.